Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@14:37:00 GMT

بیش از ۸ تن انواع مخدر طی سال جاری در گلستان کشف شد

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۲۷۷۲۹۰

بیش از ۸ تن انواع مخدر طی سال جاری در گلستان کشف شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر طهماسبی، ظهر چهارشنبه در آیین اختتامیه طرح های پیشگیری کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی استانداری گلستان، اظهار کرد: برای گردآوری سند جامع آسیب های اجتماعی استان بیش از یک سال در دبیرخانه تلاش شده و محوریت آن با مدیریت اداره امور اجتماعی استان و دفتر نماینده ولی فقیه در استان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیش از ۱۸ آسیب در کشور شناسایی شده که از این تعداد ۶ مورد عمده آن از سوی رهبر معظم انقلاب مشخص و تحت رهبری ایشان و دولت و نخبگان در حال پیگیری است.

طهماسبی اعتیاد، طلاق، خودکشی، مفاسد اخلاقی، تکدی‎گری و حاشیه‎نشینی را از آسیب‎های عمده اجتماعی دانست و گفت: باید برای کنترل و کاهش آسیب ها از ظرفیت همه استان و مخصوصاً سمن ها استفاده کنیم.

وی با بیان این که در دولت تدبیر و امید سمن‎های افزایش ۱۰۰ درصدی داشته اند، اظهار کرد: این سازمان ها در همه زمینه‎ها مخصوصاً پیشگیری از آسیب‎های اجتماعی به مسئولان کمک کرده اند.

طهماسبی ادامه داد: در سال ۹۶ وزارت کشور اعتباری بالغ بر یک میلیارد تومان برای مبارزه با آسیب‎های اجتماعی به استانداری‎ها تخصیص داد که تمام آن در اختیار سمن‎ها قرار گرفت.

۷ جشنواره ورزشی در سال ۹۷

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان تصریح کرد: در سال گذشته تنها یک جشنواره ورزشی برای شادی و تندرستی مردم در سال استان برگزار شد اما امسال هفت جشنواره فرهنگی ورزشی پیش بینی شده که در همین راستا استان میزبان مسابقات جهانی ووشو از یک تا پنج تیرماه است.

وی گفت: در حوزه کنترل اعتیاد با بهره گیری از ظرفیت دستگاه‎های نظارتی و ذی ربط -کمیته امداد، سازمان تبلیغات، بهزیستی و غیره- در سال ۹۶ هر فرمانداری موظف به پاکسازی یک منطقه آلوده شد و در سال جدید هر شهرستان مأمور شناسایی و پاکسازی دو منطقه آلوده تحت عنوان طرح شهید شوشتری است.

طهماسبی اظهار کرد: هشت و نیم تن انواع مواد مخدر در دو ماهه امسال در استان کشف شد این در حالی است که در طول سال گذشته پنج تن مواد مخدر در استان کشف شده بود.

وی با بیان اعلام برگزاری کارگاه های مختلف آموزشی حین ازدواج توسط دانشگاه علوم پزشکی، مرکز بهداشت و دستگاه قضایی در استان گلستان، گفت: توانمندسازی زنان سرپرست خانوار در دستور کار ما قرار دارد و آن ها در نقاط آلوده و حاشیه‎نشین شناسایی و در حوزه اشتغال به کار گرفته شدند.

طهماسبی افزود: حرفه‎آموزی زنانی که همسران آنها معتاد یا در زندان هستند با کمک و همکاری اداره‎ کل فنی و حرفه‎ای انجام می شود.

وی به معضل حاشیه‎نشینی در استان اشاره کرد و گفت: امروزه با راستی‎آزمایی انجام‎شده قریب به ۷۰۰ هکتار حاشیه‎نشینی و سکونتگاه های غیرمجاز در شهرهای مختلف استان گلستان شناسایی شد.

وی اظهار کرد: در سال ۹۶ اعتباری بالغ بر ۶.۵ میلیارد تومان برای مقابله با حاشیه‎نشینی به اداره‎ کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گلستان تخصیص یافت که در اختیار اداره‎ راه و شهرسازی استان قرار گرفت.

کد خبر 4326022

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری گلستان گرگان راهپیمایی روز قدس بوشهر گرگان شهرکرد شیراز مشهد یاسوج عید سعید فطر ماه مبارك رمضان خرم آباد بیرجند تبریز مواد مخدر سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۷۷۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند

 

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد گفت: پارسال بیش از چهار هزار و ۷۰۰ متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند که ۷۵ درصد این افراد مرد، ۱۹ درصد زن و ۶ درصد هم کودکان کمتر از ۱۸ سال بودند.

مهدی ابراهیمی افزود: آزمایش اعتیاد بیش از هزار و ۸۹۰ متکدی، مثبت بوده است که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

وی افزود: ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسوولان مربوطه صورت گرفت و در این راستا، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

ابراهیمی افزود: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است.

وی ادامه داد: تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود از این رو طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی در دستور کار است.

دیگر خبرها

  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • ۴۰ درصد متکدیان مشهد معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • کار‌هایی که به مغز آسیب می‌رساند
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • وجود ۷ هزار نقطه بی‌دفاع شهری در اصفهان
  • پایان فصل صید در گلستان؛ صید بیش از ۱۲۰۰ تُن انواع ماهیان استخوانی
  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند