Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسوج- ایرنا- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: وجود مشکلات اقتصادی و کمبود منابع مالی مانع توجه دولت به کاهش انواع آسیب های اجتماعی از جمله در زمینه مواد مخدر نشده است.

به گزارش ایرنا، سید محمدکاظم نظری روز پنجشنبه در نشست شورای مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج اظهار داشت: دستگاه های اجرایی این استان استفاده بهینه تری از اعتبارات سال 1398 حوزه مقابله با آسیب های اجتماعی به ویژه معضل اعتیاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: تاکنون اقدام های ارزنده ای در راستای مقابله با آسیب های اجتماعی از جمله در زمینه مواد مخدر در کهگیلویه و بویراحمد انجام شده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: علاوه بر تلاش مضاعف مدیران اجرایی و نهادهای دولتی استان در این راستا باید فعالیت های چشمگیر انجام شده نیز بیش از پیش اطلاع رسانی و منعکس شود.
نظری عنوان کرد: گسترش همدلی و هماهنگی بین دستگاه های اجرایی کهگیلویه و بویراحمد سبب کسب موفقیت های بیشتر در زمینه مقابله با آسیب های اجتماعی به ویژه معضل اعتیاد در استان می شود.
وی ابراز داشت: برقراری بیمه سلامت برای معتادان کهگیلویه و بویراحمد ضروری بوده و باید هر چه سریعتر از سوی متولیان امر پیگیری شود.
نظری گفت: بیمه سلامت کمک بسزایی به تأمین هزینه های درمانی معتادان کهگیلویه و بویراحمد می کند و نوعی حمایت اجتماعی از آنان خواهد بود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: سال گذشته بیش از پنج تن انواع مواد مخدر در این استان کشف و ضبط شد که نسبت به مدت مشابه حدود 14 درصد رشد داشته است.
سید ناصر رضایی اظهار داشت: پارسال یک هزار و 704 قاچاقچی مواد مخدر در کهگیلویه و بویراحمد دستگیر، 36 باند تهیه و توزیع منهدم و 340 دستگاه خودرو نیز توقیف شد.
وی افزود: 114 منطقه آلوده کهگیلویه و بویراحمد در سال 1397 پاکسازی، یک هزار و 185 خرده فروش مواد مخدر دستگیر و 251 کیلوگرم انواع مواد مخدر نیز از آنان کشف و ضبط شد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: سال گذشته 35 معتاد متجاهر در این استان شناسایی شد که برای درمان و ترک اعتیاد به کمپ های ویژه معرفی شدند.
رضایی عنوان کرد: پارسال برای 40 معتاد بهبود یافته کهگیلویه و بویراحمد از طریق اعطای تسهیلات بانکی یا معرفی به مراکز کاریابی این استان شغل ایجاد شد.
جانشین فرماندهی انتظامی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: میزان کشف و ضبط انواع مواد مخدر در این استان از ابتدای فروردین ماه امسال تاکنون 294 کیلو و 856 گرم بوده است.
سرهنگ کیقباد مصطفایی اظهار داشت: این میزان مواد مخدر مکشوفه در کهگیلویه و بویراحمد نسبت به مدت مشابه پارسال حدود 16 درصد افزایش نشان می دهد.
7535/6110

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي مبارزه با مواد مخدر كاهش آسيب هاي اجتماعي ياسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۸۰۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد مهدی اعلایی در شورای آموزش و پرورش استان بیان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.   وی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد. مدیرکل آموزش و پرورش استان نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.   نقی سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می دهند.   وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.   سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارایه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاوردهای اجرای این طرح نامید.   استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

دیگر خبرها

  • سی سخت میزبان المپیاد کوهنوردی سازمان تامین اجتماعی کشور
  • کهگیلویه و بویراحمد از معضل خودکشی رنج می‌برد
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • نسبت به حق‌آبه مردم کهگیلویه و بویراحمد بی‌مهری شد
  • با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت
  • سد «آبریز» مطالبه مهم مردم کهگیلویه و بویراحمد است/ راه آهن یاسوج مورد توجه قرار گیرد
  • ورود اولین دستگاه رادیوتراپی به کهگیلویه و بویراحمد بعد از سال‌ها انتظار
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی