Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-30@12:02:07 GMT

امحاء بیش از یک تن انواع مواد مخدر در رشت

تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۵۳۷۹۴۸

به گزارش ایلنا از رشت، ارسلان زارع در مراسم امحاء انواع مواد مخدر در رشت که در پایان نشست شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان برگزار شد با بیان اینکه مواد مخدر به عنوان بلایی خانمان‌سوز، تمام کشورهای جهان را تحت شعاع خود قرار داده است، اظهار داشت: ایران به سبب همسایگی با افغانستان، به عنوان کشور مهم در کشت خشخاش و از جهت موقعیت جغرافیایی به عنوان ترانزیت مواد مخدر به مقصد بازارهای مصرف بین المللی، همواره در معرض خطر بوده و هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به سود سرسام آور و گردش مالی ناشی از مواد مخدر در جهان که موجب رشد تجارت قاچاقچیان شده اشاره و اظهار کرد: تقاضای مواد مخدر در جهان از رشد چشمگیری برخوردار بوده به نحوی که ۲۸۵ میلیون نفر از جمعیت ۱۵ تا ۶۴ ساله در جهان، سالانه حداقل یک بار یکی از انواع مواد مخدر و روانگردان ها را مصرف می کنند.

زارع با اشاره به اینکه مرگ و میرهای ناشی از سوء مصرف مواد مخدر و اعتیاد به آن، بالاترین میزان مرگ و میر غیر طبیعی بعد از تصادفات جاده‌ای را به خود اختصاص داده است، افزود : اعتیاد عامل بروز بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و نابسامانی های فردی و خانوادگی به شمار می رود، از اینرو باید در راستای اجتماعی شدن مبارزه با موادمخدر تلاش بیشتری کرد.

 وی با اشاره اینکه براساس سیاست‌های کلی مبارزه با موادمخدر ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب و تأکید بر پیشگیری به عنوان اصل اول مقابله با آسیب های اجتماعی و کنترل مصرف مواد مخدر ، اعتیاد از جمله‌ی اولویت دارترین آسیب اجتماعی هدف‌گذاری شده افزود: بنا به تأکید رئیس جمهوری نیز در دولت تدبیر و امید با تدوین طرح ملی مبارزه با مواد مخدر و روانگردان‌ها در برنامه ششم توسعه به صورت عملیاتی در حوزه پیشگیری، درمان و مقابله در حال اجرا و پیگیری است.

 نماینده عالی دولت در گیلان گفت : با توجه به لزوم کاهش ۲۵ درصدی اعتیاد تا پایان برنامه ششم توسعه، ضروری است تا در حوزه درمان و کاهش آسیب با نگاه هوشمندانه ضمن کنترل روند اعتیاد، نسبت به گسترش خدمات درمانی اقدامات لازم صورت گیرد.

 وی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان پرچمدار مبارزه با مواد مخدر با تقدیم بیش از ۳ هزار و ۸۰۰ شهید و بالغ بر ۱۲ هزار جانباز اقدامات ارزشمندی را در راستای مبارزه با این مواد افیونی داشته است.

رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان گیلان اظهار داشت: کشف بیش از هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در سطح استان طی شش ماه گذشته، نمونه بارزی از تلاش های دست‌اندرکاران عرصه مبارزه با مواد مخدر در استان گیلان است.

وی بر لزوم همکاری همه نهادهای دولتی، خصوصی و فعالان اجتماعی در راستای پیشگیری از مواد مخدر در قالب فعالیت های فرهنگی، آموزشی و انتظامی تاکید کرد و گفت: باید با تدوین برنامه‌های اثربخش و کارشناسی نسبت به آشنایی اذهان عمومی با انواع مواد مخدر و آسیب های آن تلاش کرد.

استاندار گیلان به ‌نقش رسانه‌های مکتوب و مجازی در کاهش آسیب های ناشی از مواد مخدر و مقابله با آن تاکید کرد و گفت: مبارزه با مواد مخدر نیازمند جریان سازی فرهنگی و اجتماعی است.

گفتنی است صبح امروز با حضور دکتر ارسلان زارع استاندار گیلان و رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بیش از یک تن انواع مواد مخدر در یگان امداد نیروی انتظامی استان امحا شد.

در شش ماه گذشته با اجرای 75 مرحله طرح پاکسازی و ارتقاء امنیت اجتماعی در استان گیلان ضمن کشف بیش از 1.7 انواع مواد مخدر، 55 باند توزیع این مواد منهدم شدند.

در حاشیه این مراسم از مسئولان و فعالان مبارزه با مواد مخدر و نیز خانواده شهدا و جانبازان این حوزه تقدیر شد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان گیلان جاده مبارزه با مواد مخدر مرگ مواد مخدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۵۳۷۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند

احمد وحیدی در نشست هم‌اندیشی با استانداران، ضمن تقدیر از استانداران سراسر کشور در برگزاری مطلوب انتخابات، نکات تکمیلی را در برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روز جمعه ۲۱ اردیبهشت به حاضرین در جلسه یادآور شد.

وزیر کشور انتخابات مرحله اول مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان در اسفند ۱۴۰۲ را از جهات مختلف قابل قبول و مطلوب دانست و افزود: با عنایت به راهبرد‌های چهارگانه انتخاباتی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مرحله دوم انتخابات نیز به یاری خداوند متعال به شکل مطلوب برگزار خواهد شد.

رئیس شورای امنیت کشور با اشاره به مسئولیت توأمان استانداران در ستاد انتخابات و شورای تأمین استان اظهار کرد: همواره ممکن است اشکالات و خطا‌های کوچکی در عرصه اجرا وجود داشته باشد، اما استانداران باید فرمایش مقام معظم رهبری در حق‌الناس بودن رأی مردم را در نظر داشته باشند و تلاش کنند تا انتخابات پیش رو در مطلوب‌ترین وضع ممکن برگزار شود.

وحیدی افزود: انتخابات یکی از عرصه‌هایی است که معاندان و بداندیشان آن را فرصتی برای ایجاد بدبینی نسبت به نظام جمهوری اسلامی در جامعه می‌شمارند و از این رو تمامی دست اندرکاران برگزاری انتخابات، باید پیش‌بینی‌های لازم را انجام دهند تا چنین افکاری همانند گذشته ناکام بماند.

در بخش دیگری از این نشست، استانداران، گزارشی از وضعیت آسیب‌های اجتماعی و برنامه‌های پیش رو با تاکید بر ماموریت‌های استانی ارائه کرده و به بحث گذاشتند.

وزیر کشور آسیب‌های اجتماعی را در کنار استحکام اقتصادی و عدالت، سه مسأله اصلی پیش روی نظام جمهوری اسلامی دانست و افزود: آسیب‌های اجتماعی بنا به فرمایشات رهبر معظم انقلاب حتی در اولویتی بالاتر از مسائل امنیتی و سیاسی قرار می‌گیرد و از این رو توجه دو چندانی را می‌طلبد.

وحیدی با اشاره به مسئولیت وزارت کشور در زمینه آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد: استانداران باید در صف مقدم مبارزه با معضلات و آسیب‌های اجتماعی باشند. از این رو نیازمند تدوین برنامه‌ای جامع با خصوصیات کیفی و کمّی هستیم که نه تنها خصوصیات خاص هر استان و شهر در نظر گرفته شده باشد، بلکه دارای انسجامی در روش باشد تا طرح به شکل ملی اجرایی شود.

وی وظیفه استانداری‌ها را متولّی‌گری در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و افزود: استانداری‌ها نمی‌توانند با تصدی‌گری در امور اجتماعی نقش مناسب و متناسب خود را در این حوزه انجام دهند. از این رو باید نهاد‌های واسطه‌ای تقویت شوند تا بتوانند با تقدم رویکرد پیشینی و پیشگیری بر رویکرد پسینی و درمانی، کاهش و حل معضلات و آسیب‌های اجتماعی را به ثمر رسانند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • استانداران در صف مقدم مبارزه با آسیب‌های اجتماعی باشند
  • ۵۷۰ کیلوگرم تریاک با همکاری پلیس استان سمنان کشف شد
  • امحای ۷۲۴ کیلوگرم مواد مخدر و روانگردان مکشوفه
  • کشف ۴۵۵ کیلوگرم مواد مخدر در شهرستان میناب استان هرمزگان
  • امحای ۷۲۴ کیلوگرم مواد مخدر و روان‌گردان در کرمانشاه
  • انهدام ۲ باند توزیع مواد مخدر و کشف ۱۶۳ کیلوگرم تریاک در کرمانشاه
  • انهدام دو باند توزیع مواد مخدر در کرمانشاه
  • کشف محموله ۸۶ کیلویی مواد مخدر در محور کاشان - قم
  • کشف محموله ۲۴۷ کیلوگرمی حشیش در مشهد
  • کشف و توقیف ۱۶۳ کیلوگرم تریاک در کرمانشاه