Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، سید پیمان موسوی با بیان اینکه در استان متبوعش فقر و بیکاری و تورم به اوج خودش رسیده که نتیجه آن مشکلاتی روحی و اجتماعی است، اظهار داشت: متاسفانه این مشکل در بلند مدت تمام ساختارهای فرهنگی اجتماعی و روانی جامعه را تحت تاثیر قرار خواهد داد و بدون شک حل کردن مشکلات در این سطح دیگر به سادگی قابل حل نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بحث حاشیه نشینی است که نه تنها مسئولان و شهروندان از این امر رضایت ندارند بلکه خود حاشیه نشینان نیز از این شرایط بسیار ناراضی اند اما ناچارند به چنین شرایطی تن دهند گفت: یکی از مصداق های این امر حادثه ای است که چند روز پیش در شهرک فدک کرمانشاه رخ داد و خانم آسیه پناهی که سرپناهی برای خود و خانواده اش ایجاد کرده بود با شرایطی که ایجاد شد در نتیجه جان خود را از دست دادند و این حادثه احساسات تمام هم استانی ها و حتی تمام هموطنانمان را جریحه دار کرد. اینکه این حادثه چگونه و به چه دلیل رخ داد را بایستی مسئولان مربوطه پاسخگوباشند.

نماینده کرمانشاه در شورای عالی استان ها در ادامه مطلب فوق با اشاره به چرایی این حادثه و شاید حوادث مشابه آن که ممکن است در تمام شهرک های حاشیه ای اتفاق بیفتد بیان کرد: دلیل این اتفاق جز فقر، بیکاری، تورم، بی درآمدی و بسیاری مشکلات اقتصادی دیگر که دامن گیر هموطنانمان شده است نیست.

موسوی حاشیه نشینی را بستری برای گسترش انواع آسیب های اجتماعی اعم از باندهای تکدی گری، اعتیاد، خرید و فروش مواد مخدر و فساد اخلاقی برشمرد و تصریح کرد: سلامت روحی و روانی ساکنان این مناطق در حال تهدید است چرا که اغلب افراد کم در آمد از شهرهای کوچک و روستاها در این نقاط مستقر می شوند که نمی توانند به دلیل هزینه های سنگین زندگی در شهرها اسکان یابند، بنابراین یا در مناطقی که دارای بافت فرسوده هستند یا حاشیه شهرها مستقر شده و به هر قیمتی برای به دست آوردن سرمایه با تامین هزینه های زندگی شهری فعالیت می کنند و والدین در این مناطق همواره نگران فرزندان خود هستند که مبادا با آسیب ها و تهدید های یادشده مواجه شوند.

به گفته وی حاشیه نشینی تنها مختص به کلانشهر کرمانشاه نبوده و بسیاری از شهرهای کشور با این معضل مهم اجتماعی مواجه هستند کما اینکه تنها در استان خراسان رضوی که جای نماینده آن در شورای عالی خالی است یک میلیون و ۲۰۰ هزار حاشیه نشین وجود دارد که برابر با جمعیت استان قزوین است. تاکنون اقداماتی که در جهت برنامه ریزی برای مقابله با آسیب های اجتماعی انجام شده تنها در حد شعار باقی مانده و برنامه عملیاتی ارائه نشده است. ضمن اینکه نمی توان با وجود شرایط مالی کنونی دولت به تامین اعتبارات این بخش نیز امیدوار بود.

نماینده کرمانشاه در شورای عالی استان ها از دولت و مسئولان در خواست کرد که همت خود را بکار گیرند تا مشکلات مردم به خصوص مردم کرمانشاه که سال ها طعم جنگ و آوارگی را چشیده اند، مدت ها در فقر زندگی کرده اند و در خط مقدم جنگ با دشمنان و منافقین قرار داشته اند را حل کنند و در ادامه بیان کرد: کلانشهر کرمانشاه با مشکلات اقتصادی فراوان امکاناتش نه در حد کلانشهر بودن است و نه به حد و اندازه اراده و بزرگی شهروندانش است.

وی همچنین در ادامه سخنان خود به حادثه شهرک فدک کرمانشاه اشاره کرد و تاکید کرد: در حادثه شهرک فدک بایستی مسئولان امر به خصوص دستگاه قضا هر چه زودتر واقعیات و چگونگی وقوع این حادثه را مشخص و اعلام کنند. اما افراد و مسئولان نباید بدون مشخص شدن تمام جنبه های این حادثه اظهار نظری به سود یا ضرر کسی انجام دهند.

نماینده کرمانشاه در شورای عالی استان ها در پایان با اشاره به سخنان حجت السلام رئیسی ریاست محترم دستگاه قضا مبنی بر ضرورت مبارزه با فساد تصریح کرد: امروز در کرمانشاه با ترسی که در وجود پرسنل زحمت کش اجراییات با توجه به قضیه مرحومه خانم پناهی بوجود آمده عده ای سودجود و زمین خوار وارد میدان شده اند و به شدت ساخت وساز غیر قانونی در شهر کرمانشاه در حال شکل گیری است. حتی در زمین های با کاربری عمومی و متعلق به شهرداری و دیگر نهادها به اوج خود رسیده به گونه ای که بنا به گزارشات در شبانه روز بالای پنجاه مورد ساخت و ساز غیر قانونی صورت می گیرد و با اینکه با دستگاه قضا استان مکاتبه نیز شده است اما اقدامی صورت نگرفته لذا از همین تریبون درخواست می شود جهت جلوگیری از تبعات بعدی این عده سودجو هرچه سریعتر تدبیری اتخاذ شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی حاشیه نشینی خرید و فروش مواد مخدر شورای عالی استان ها شورای عالی حاشیه نشینی شهرک فدک آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۹۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • کار‌هایی که به مغز آسیب می‌رساند
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • برخی شهرهای استان مرکزی با پدیده حاشیه‌نشینی روبرو است
  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • سبک آپارتمان نشینی امروزی آسیب‌هایی را در پی دارد
  • سبک آپارتمان نشینی امروزی آسیب‌های را در پی دارد
  • سالانه بیش از ۱۵۰۰ قطعه پرنده وحشی در خراسان رضوی تیمار می‌شود
  • رشد ۳برابری مسمومیت با قارچ‌های سمی/ ۱۴نفر بستری شدند
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است