Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@13:58:29 GMT

آسیب‌های اجتماعی در شهرستان بیله‌سوار کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۱۱ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۴۵۴۸۱

آسیب‌های اجتماعی در شهرستان بیله‌سوار کاهش یافت

توحید هژیر در گفتگو با خبرنگار مهر، از کاهش انواع آسیب‌های اجتماعی مرتبط با حوزه فعالیت اورژانس اجتماعی در شهرستان بیله‌سوار خبر داد و افزود: طی مدت ۶ ماه اول سال‌جاری در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته انواع آسیب‌های اجتماعی در این شهرستان روند کاهشی داشته است.

وی افزود: با توجه به فعالیت‌های فرهنگی این اداره در سطح شهرستان و هدف‌گزاری این اداره در جهت کاهش انواع آسیب‌ها و تلاش همکاران اورژانس اجتماعی نتیجه در حد مطلوب ارزیابی شده و تلاش در جهت ارائه خدمات و مداخلات به‌موقع به همشهریان عزیز در دستور کار این اداره قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بهزیستی شهرستان بیله‌سوار ادامه داد: با توجه به جذب کارشناسان مجرب و سپری نمودن دوره‌های لازم توسط سازمان بهزیستی استان، خوشبختانه مداخلات در سریع‌ترین زمان ممکن انجام گرفته و خوشبختانه با ادارات مربوطه از جمله دادگستری، نیروی انتظامی، آموزش و پرورش، شبکه بهداشت و درمان و سایر ارگان‌ها تعاملات مطلوبی در حال انجام است و امیدواریم با همکاری ادارات مذکور زمینه مساعدتری در مداخلات انجام گیرد.

هژیر گفت: در ۶ ماه اول سال ۹۹ مداخلات بحرانی از تعداد ۱۱۵ مورد به ۱۰۰، ارائه خدمات سیار از ۳۸۵ مورد به ۳۵۵ مورد، تماس با خط ۱۲۳ از ۵۵ مورد به ۳۰ مورد، همسر آزاری از ۴۳ مورد به ۲۷ مورد، کودک آزاری از ۲۹ مورد به ۲۶ مورد، معلول آزاری از ۳ مورد به صفر مورد نسبت به مدت مشابه در سال گذشته کاهش یافته و متأسفانه والد آزاری از ۱ مورد به ۲ مورد و اقدام به خود کشی از ۲ مورد به ۳ مورد افزایش یافته که در جهت تلاش برای برنامه ریزی های بیشتر در مورد آمارهای افزایشی هستیم.

وی تاکید کرد: از عموم همشهریان خواستاریم در صورت مشاهده انواع آسیب‌های یاد شده در سریع‌ترین زمان ممکن با خط ۱۲۳ تماس بگیرند تا همکاران اورژانس اجتماعی این اداره به‌موقع در پیشگیری از انواع آسیب‌های اجتماعی همراه با بهزیستی شهرستان اقدام نمایند.

کد خبر 5012638

منبع: مهر

کلیدواژه: بهزیستی شهرستان بیله سوار آسیبهای اجتماعی اورژانس اجتماعی محرم 99 هفته دولت ویروس کرونا مراسم عزاداری ماه محرم شیراز عاشورا بوشهر آمار کرونا کرمانشاه مراسم عزاداری اباعبدالله الحسین گرگان شیوع کرونا تاسوعا و عاشورا آسیب های اجتماعی انواع آسیب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۴۵۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ درصد متکدیان معتادند

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد گفت: براساس آمارهای سال گذشته، تست اعتیاد بیش از ۴۰ درصد متکدیان جمع‌آوری شده، مثبت بوده است. - اخبار استانها -

مهدی ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد با بیان اینکه تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود، اظهار داشت: طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی را در معاونت اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد در دستورکار خود داریم.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از 4700 متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شده‌اند، گفت: 75 درصد این افراد «آقا»، 19 درصد «بانوان» و 6 درصد هم کودکان زیر 18 سال هستند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد افزود: متاسفانه تست اعتیاد بیش از 1890 نفر از متکدیان، مثبت بوده که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

ابراهیمی تصریح کرد: علاوه بر این، ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسئولین مربوطه صورت گرفته در همین قالب، بیش از 790 نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

ابراهیمی اظهار کرد: متاسفانه شایع‌ترین موضوع در پدیده تکدی‌گری، سوءاستفاده از احساسات زائرین و مجاوران است که متکدیان حرفه‌ای با شیوه‌های متنوع و مختلفی همچون استفاده از عروسک به‌جای نوزاد و تغییر ظاهر از مرد به زن، به تکدی‌گری می‌پردازند.

وی گفت: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • اثرگذاری دانشگاه در کاهش آسیب های اجتماعی با تولید مقالات علمی
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • ۴۰ درصد متکدیان معتادند
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • کار‌هایی که به مغز آسیب می‌رساند
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • ضبط مناظره دو نامزد حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی